pondělí 22. září 2014

The One with DIY Candles

Zbožňuji DIY. Jsem schopná trávit hodiny a hodiny hledáním nových nápadů, které bych si chtěla udělat sama doma. Hledáte inspiraci? Můžete navštívit moji nástěnku DIY na Pinterestu. Pravdou ale je, že mám hlavu plnou plánů a skutek utek. Když jsem se ale o různých nápadech zmínila před mým Mužem, hned se nadchl a hučel do mě tak dlouho, až jsem si jeden nápad vybrala a on mi ho pomohl zrealizovat.

Jednalo se o stojánky na svíčky z březového dřeva. Výrobu jsem prakticky nechala na mé milované polovičce a nedopadlo to úplně přesně, jak jsem chtěla. Chtěla jsem se nechat ryze přírodní, ale můj Muž je nalakoval. Ale nakonec.. proč ne. Ráda bych je zkusila udělat ještě jednou, ze silnější větve a tentokrát opravdu přírodní.



Druhé DIY ohledně svíček vzniklo zcela náhodně. Díky asijským dnům v Lidlu jsem narazila na výbornou kokosovou zmrzlinu s kousky kokosu v kokosovém ořechu! Fantazie (hlavně když jako já milujete kokos)! Snědli jsme zmrzlinu a co s kokosy? Vzala jsem dvě obyčejné svíčky (bílé samozřejmě), které jsem rozpustila a knoty z nich jsem použila na výrobu těch nových - kokosových. Jednoduché, krásné a letní.


Kromě výroby svíček jsme si užívali výborného pstruha přímo z grilu, museli vynášet z chaty malinkého netopýra a prostě ... pohoda :-)



2 komentáře:

  1. To je úžasný nápad, ale sama bych to asi nezvládla, musela bych požádat o pomoc někoho, kdo umí pracovat s vrtačkou, což já bohužel nejsem :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Však jsem také měla velkého pomocníka :-)) Chtěla jsem to udělat sama, ale asi bych si něco udělala :-D

      Vymazat