pátek 4. července 2014

Jak jsem si zpívala s Bryanem

18.6. 2014 dorazil do Brna Bryan Adams. Je to už sice "pár" dní, ale já jsem byla hrozně lenošná o tom napsat článek.



Na Bryanově koncertě jsem byla už 2x, v obou případech v O2 aréně. Na brněnský koncert mě pozvala kamarádka, která mi již při nákupu lístků oznámila, že nic jiného, než první řadu nebere. To pro mě byla velká novinka, protože asi nejsem správný koncertový typ - jsem spíše pohodlný fanoušek, který se nerad někde cpe, má rád své místo jisté, ale když je příležitost, nebrání se tancování (samozřejmě s tou troškou alkoholu v krvi). 

Koncert začínal v 19:00, do Velodromu pouštěli v 17:00 a my jsme s kamarádkou byly na místě v 15:00 a kolem 15:30 se lidé stejného smýšlení jako my cpaly před turnikety, což se (vůbec) nelíbilo přítomným členům security service, kteří se tvářili a jednali, jakoby snad řídili celou zeměkouli (nesnáším takové lidi). Navíc bylo příšerné vedro! Mé myšlenky se točily pouze kolem toho, jaké je odporné vedro a co když se mi bude chtít na záchod. K velkému překvapení mému se turnikety otevřely již kolem 16:40. Z té chvíle si pamatuji jen to, že mi nějaký mladík roztrhl vstupenku, pak jsem běžela kolem dalších ze security service, kteří se mému běhu (i běhu ostatních) solidně smáli a pak jsem se dotkla studené přepážky, která znamenala první řadu. Wow! (Ani jsem nepostřehla vnitřní vybavení Velodromu, ale podle reakce mého okolí "to každou chvíli všechno spadne".)

Začátek byl sice stanoven na 19:00, ale začalo se téměř o půl osmé. Do té doby mi bylo pořád vedro, pořád jsem doufala, že nebudu muset na záchod a pořád jsem se dívala na hodinky. Ale přeci přišel.. Pamatuji si první, co mě napadlo, když jsem ho uviděla tak zblízka: "Jejda, ten je ale hubenej!" To mě fascinovalo po zbytek koncertu plus to, že se vůbec nepotil, protože z jeho kolegů pot jen lil. Ale ten chlap má grády! Nešetřil se a od prvních sekund řval do mikrofonu naplno. Já řvala s ním, ale samozřejmě falešně. Ty songy prostě nestárnou. A Bryan mě velmi pobavil, když nám doporučoval, abychom se zajeli podívat do Prahy, že je moc krásná. Asi jsem byla jedna z mála, která se smála, protože nepatřím k brněnským patriotům a Brno nesnáším (hm.. proto tam už 6 let studuji). Ale v brněnském Deníku to samozřejmě neodpustili okomentovat, nečekaně.

Kamarádka byla stejně nadšená jako já, ačkoliv ji Bryan zklamal hned 2x. Hlavně proto, že nepozval divačku z hlediště, aby si s ním zazpívala. Vím moc dobře, že se tu písničku detailně 14 dní učila. A nakonec, když nezazpíval Have You Ever Really Loved a Woman. Já jsem se modlila za jedinou.. and make it all for one and all for love.


Některé fotografie se celkem povedly, takže jsem si jednu vyvolala a zarámovala.



4 komentáře:

  1. Boží fotky! :)
    Jinak dávám follow, a budu ráda, kdyby ses podívala na můj blog a pokud by se ti líbil, tak mi dala odběr. :)

    aNOVAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda, že se ti líbí ;-) I tvůj blog je krásný ;-)))

      Vymazat
  2. Thank you and you have beautiful photos :-))

    OdpovědětVymazat